ANSIKTE - PRP/PRF

Från 3500 kr

Hur behandlingen går till -  Behandlingen börjar med en provtagning från en ven i armen. Blodet samlas i provtagningsrör som är tillverkade för framställning av PRP. Därefter centrifugeras blodet för att separera dess olika komponenter och få fram en ökad koncentration av trombocyter. Trombocytkoncentratet injiceras sedan med små tunna nålar i vävnaden. Vanliga områden att behandla är ansikte, dekolletage och hals, områden under ögonen och händer. Behandlingstiden är ca 60 minuter. 

Material - Vi använder ett helt naturligt trombocytkoncentrat utvunnet ur din egna blodmassa.


Hur länge effekten håller - PRP-behandling är en mycket effektiv behandling för rynkor och ärr. Huden blir föryngrad och tåligare, med färre rynkor och ökad elasticitet. Plasman verkar jämnt i huden och ger inga klumpar. Resultat i form av fastare hud syns som bäst efter ett år. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. För hållbart resultat rekommenderas en ny behandling var 6e månad. Efter dina första 3 PRP-behandlingar fortsätter tillväxtfaktorerna att verka i huden under en längre tid.

Övrig info - Lätt rodnad och svullnad direkt efter behandlingen och någon dag efter. Även blåmärken, irritation och ömhet vid injektionsstället kan förekomma.

Pris - Från 3500

Naturlig skönhet