Sidan i behandling[ 30005000].jpg

DERMAPEN 4

1900 kr

Hur behandlingen går till - Dermapen 4 används oframförallt att behandla slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, acneärr, förstorade porer och upphöjda ärr. Microneedling är en avancerad behandling som använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 microkanaler i huden per sekund. Microkanalerna gör det möjligt att slussa ned aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra ned på djupet i huden och ger därmed en optimal stimulerande effekt på kollagenet. Själva behandlingen tar ca 30 minuter. Behandlingen med minsta nåldjupen känns ytterst lite. Behandlar man djupare känns det mer men ingen bedövning krävs.

Material - Vi använder oss av sterila och CE medicinskt godkända produkter som är godkända av Läkemedelsverket för microneedling.


Hur länge effekten håller - Vi rekommenderar alltid en grundkur på 6 behandlingar med 6-8 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter tre till sex behandlingar.

Övrig info - Efter behandling syns oftast en lätt rodnad, som lägger sig efter några timmar. De eventuella reaktioner som du kan uppleva ett par dagar efteråt är torrhet, rodnad och lite svullnad. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor.

Pris - Från 1990 kr