Image by ziphaus

KEMISK PEELING

1900 kr

Hur behandlingen går till - Vi använder Prodigy Peel System "P2" och "P3" som innehåller kombinerat resorcinol, mjölksyra och salicylsyra med en kraftfull ”booster” för att åstadkomma en ytlig till medeldjup peeling. Dessa peels behandlingar är mycket effektiva mot slapphet i huden, acne, hyperpigmentering, fina linjer och rynkor samt ojämn hudton. Behandlingen börjar med att huden grundligt rengörs. Sedan penslas den aktuella peelingen på. Vilken peeling och hur länge den ska verka baseras på syfte och hudtyp.

Material - Vi på NSK har valt att arbeta med PRODIGY PEEL SYSTEM från märket iS Clinical. Dessa peels är självneutraliserande och kan appliceras i flera strykningar vilket minimerar risken för frosting och oönskade resultat. 


Hur länge effekten håller -  Skillnaden syns redan efter en behandling och huden får oftast ny lyster. För mer långvarigt och kraftfullare resultat bör behandlingen upprepas. En kur på 3 behandlingar med ca. 4-6 veckors intervall rekommenderas. 

Övrig info -  Efter en Prodigy peel behandling kan varierande fjällning förekomma. Huden kan vara röd, stram, torr och upplevas känslig och lätt svullen i upp till sju dagar efter behandlingen. Det är därför viktigt att följa rekommendationerna för eftervård som du får i anslutning till behandlingen.

Pris - 1900 kr