top of page
 • Vad är fillers och hur används det?
  Fillers som används inom estetiska behandlingar är baserad på hyaluronsyra. Det är en vattenmolekyl som existerar naturligt i kroppens vävnad. Filler injiceras i huden för att konturera och öka volym i bland annat läppar och kinder. På NSK använder vi fillers av märkena Aliaxin och Belotero. Båda märkena är CE-certifierade och godkända av Läkemedelsverket. Vi gör en individuell bedömning inför varje behandling för att avgöra vilken fillers som är bäst lämpad, baserat på dina individuella förutsättningar.
 • Hur länge håller fillers?
  En fillerbehandling varar i cirka 6 – 12 månader, beroende på vilket område som behandlas. Det är dock svårt att bedöma den exakta tiden en fillerbehandling varar då det beror på individens livsstil och ämnesomsättning.
 • Jag vill ta bort mina fillers, hur gör jag då?
  Ifall du skulle vilja ta bort dina fillers gör du det genom en Hyalasebehandling. Hyalase injiceras i önskat området och är det enda preparatet som kan lösa upp fillers. Hyalasebehandlingen börjar verka direkt efter injicering och sluteffekten syns efter cirka en vecka, då området måste ta sin tid att återställa sig till sitt ursprungliga utseende.
 • Vad bör jag tänka på innan och efter en fillersbehandling?
  Innan: Undvik läkemedel som ökar risken för blödning 48 timmar innan besöket. Undvik alkohol 24 timmar innan besöket. Se till att komma utan smink på behandlingsområdet. Undvik andra behandlingar som till exempel Dermapen, vaxning och Kemisk Peeling. Efter: Undvik bastu, värme och kyla i minst en vecka. Undvik att applicera smink på det behandlade området i minst 12 timmar. Ingen intensiv träning upp till två dagar. Undvik att massera det behandlade området i runt två veckor. Undvik alkohol i minst två dagar, då det ökar svullnaden.
 • Vad är Botox?
  Botox är ett muskelavslappnande medel som är vanligt förekommande i estetiska behandlingar Det innehåller den aktiva substansen botulinumtoxin typ A och injiceras i antingen muskler eller djupt in i huden. Det verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler. När det injiceras i huden, påverkar Botox svettkörtlarna så att svettproduktionen minskar.
 • Hur länge håller Botox?
  En Botoxbehandling håller i cirka 4 månader. För att få ett mer varaktigt resultat rekommenderar vi upprepande behandlingar.
 • Vad bör jag tänka på innan och efter en botoxbehandling?
  Innan: Du ska inte ha någon typ utav grovt hudutslag eller aktiv akne. Undvik att göra din botoxbehandling om du inte känner dig helt frisk, dvs. har feber eller en annan typ av inflammation i kroppen. Du bör inte vara gravid eller amma när du gör din botoxbehandling. Efter: Undvik att utföra någon typ av kemisk peeling eller massage på det behandlade området. Ingen intensiv träning upp till två dagar. Undvik bastu, värme och kyla i minst en vecka. Undvik att applicera smink på det behandlade området i minst 12 timmar
 • Hur gammal måste jag vara för att göra injektionsbehandlingar?
  Enligt Lagen (2021:363, §9) om Estetiska Kirurgiska Ingrepp och Estetiska Injektionsbehandlingar måste du vara minst vara 18 år gammal för att utföra fillers eller Botox. Du som konsument har även en skyldighet att visa utföraren en giltig legitimation för att styrka din ålder.
 • Hur bokar jag en tid?
  Ifall du skulle vilja boka en tid för en behandling så gör du det här på hemsidan. Du kan boka den behandling du är intresserad av direkt, eller genom att skriva till oss i chatten så hjälper vi dig. Du är även mer än välkommen att boka via DM på Instagram, du hittar oss på @nskstockholm.
 • Hur avbokar jag min tid?
  För att avboka din tid så måste du kontakta oss minst 24 timmar innan besöket. Ifall avbokningen sker efter 24 timmar så debiteras du för hela besöket. Du kan avboka din tid direkt i chatten. Alternativt: DM på instagram, @nskstockholm Email till: info@nsks.se Ring oss på 070 - 410 20 00
 • Hur tar jag kontakt med er?
  Det enklaste sättet är att skriva ett meddelande direkt i chatten här på hemsidan. Ett annat sätt är att skriva till oss via DM på Instagram, där heter vi @nskstockholm. Du kan även ringa oss på 070 - 410 20 00 eller maila oss på info@nsks.se. Vi svarar alltid så fort som möjligt.
 • Hur hittar jag till er klinik?
  Nordiska Skönhetskompaniet ligger på Kungsholmsgatan 34 på Kungsholmen, Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset, som ligger på den blåa linjen. Närmaste busshållplats är Rådhuset, för att komma dit kan du ta buss 54 mot Reimersholme från T-Centralen.
 • Varför måste jag boka en konsultation?
  Enligt Lagen (2021:363, §9) om Estetiska Kirurgiska Ingrepp och Estetiska Injektionsbehandlingar måste alla våra kunder ha konsultation senast 48 timmar innan en fillers eller botoxbehandling. Om du redan haft en konsultation hos NSK inom de senaste 6 månaderna behöver du inte ha en ny konsultation. Under konsultationen har utföraren av behandlingen skyldighet att muntligt berätta för konsumenten om behandlingens innebörd, risker med behandlingen och relevant information. Våra konsultationer är gratis, men vid utebliven konsultation - eller avbokning mindre än 24h innan bokad tid - debiterar vi 500kr. Konsultationen kan du boka på hemsidan. Du kan också boka konsultationen via DM på Instagram, där heter vi @nskstockholm.
bottom of page